Schowek Twój schowek jest pusty
Twoja paczka jest pusta ...

Producenci

Kategorie

Nowości w ofercie

1
Nowośćlatarka ScubaForce model Powerlight 1

latarka ScubaForce model Powerlight 1 z uchwytem na dłońceny hurtowe widoczne są tylko po zalogowaniu do hurtowni przez autoryzowanego dealera Scuba Mission, aby zobaczyć ceny detaliczne kliknij link: Scuba Mission Brands Store

Nowośćskafander Seac model Alfa 5.0 overall 5mm + shorty Vest Flex 5.0 mm

skafander Seac model Alfa 5.0 overall 5mm + shorty Vest Flex 5.0 mmceny hurtowe widoczne są tylko po zalogowaniu do hurtowni przez autoryzowanego dealera Scuba Mission, aby zobaczyć ceny detaliczne kliknij link: Scuba Mission Brands Store

Nowośćrebreather SF2 model sidemount

rebreather SF2 model sidemountceny hurtowe widoczne są tylko po zalogowaniu do hurtowni przez autoryzowanego dealera Scuba Mission, aby zobaczyć ceny detaliczne kliknij link: Scuba Mission Brands Store

Nowośćmaska Seac Iena czarna

maska Seac model Ienaceny hurtowe widoczne są tylko po zalogowaniu do hurtowni przez autoryzowanego dealera Scuba Mission, aby zobaczyć ceny detaliczne kliknij link: Scuba Mission Brands Store

Nowośćmaska ScubaForce model ONE BLACK

maska ScubaForce model ONE BLACKceny hurtowe widoczne są tylko po zalogowaniu do hurtowni przez autoryzowanego dealera Scuba Mission, aby zobaczyć ceny detaliczne kliknij link: Scuba Mission Brands Store

Nowośćklej Aquasure 310 ml

klej Aquasure 310 mlceny hurtowe widoczne są tylko po zalogowaniu do hurtowni przez autoryzowanego dealera Scuba Mission, aby zobaczyć ceny detaliczne kliknij link: Scuba Mission Brands Store

Nowośćskafander Seac model WarmDry Plus

skafander Seac model WarmDry PLUSceny hurtowe widoczne są tylko po zalogowaniu do hurtowni przez autoryzowanego dealera Scuba Mission, aby zobaczyć ceny detaliczne kliknij link: Scuba Mission Brands Store

Nowośćzestaw: system pierścieni aluminiowych Scubaforce model Thenar + suche rękawice +ocieplacze

Zestaw: system pierścieni aluminiowych Scubaforce model Thenar + suche rękawice + ocieplaczeceny hurtowe widoczne są tylko po zalogowaniu do hurtowni przez autoryzowanego dealera Scuba Mission, aby zobaczyć ceny detaliczne kliknij link: Scuba Mission Brands Store

Nowośćguma X-Powerfull na metry do kuszy Seac

guma lateksowa X-Powerfull do kuszy na metry Seacceny hurtowe widoczne są tylko po zalogowaniu do hurtowni przez autoryzowanego dealera Scuba Mission, aby zobaczyć ceny detaliczne kliknij link: Scuba Mission Brands Store

Nowośćtorba Seac model Mate REG

torba Seac model Mate REGceny hurtowe widoczne są tylko po zalogowaniu do hurtowni przez autoryzowanego dealera Scuba Mission, aby zobaczyć ceny detaliczne kliknij link: Scuba Mission Brands Store

Strona główna hurtowni » Polityka prywatności i informacje o cookie

Polityka prywatności i informacje o cookie

1. Szanując Twoje prawa oraz respektując ustawę o ochronie danych osobowych zobowiązujemy się do zachowania bezpieczeństwa i poufności pozyskanych danych osobowych. Wszyscy pracownicy firmy Scuba Mission zostali odpowiednio przeszkoleni w zakresie przetwarzania danych osobowych.

2. Administratorem Danych Osobowych jest: Scuba Mission Rafał Kowalewski, ul. Mazurska 7, 70-424 Szczecin.

3. W naszym firmie zbieramy następujące dane osobowe:

• Imię i nazwisko, nazwa firmy – podczas składania zamówienia będziesz proszony o podanie swojego imienia i nazwiska oraz nazwy firmy aby móc wysłać Tobie zamówienie oraz mieć możliwości kontaktu z Tobą,

• Adres firmy – jest nam potrzebny do wysyłki zamówionego towaru,

• Nr telefonu – czasami dzwonimy w celu potwierdzenia zamówienia, lub w przypadku nieoczekiwanych zdarzeń jak np. brak towaru w magazynie jednocześnie proponując korzystne rozwiązanie,

• Adres e-mail – poprzez e-mail wysyłamy potwierdzenie zamówienia, oraz kontaktujemy się z Tobą. Jeżeli zostałeś abonentem naszego newslettera będziemy wysłać do Ciebie informację handlową,

• Adres IP– informacje wynikające z ogólnych zasad połączeń realizowanych w Internecie takie jak adres IP (oraz inne informacje zawarte w logach systemowych) wykorzystywane są przez administratora serwera w celach technicznych. Adresy IP mogą też być wykorzystywane w celach statystycznych – do zbierania ogólnych informacji demograficznych (np. o regionie, z które go następuje połączenie),

• Cookies – nasz sklep wykorzystuje technologię Cooki es w celu dostosowania serwisu do Twoich indywidualnych potrzeb. Możesz zgodzić się na to, aby wpisane przez Ciebie dane zostały zapamiętane i byś mógł bez powtórnego wpisywania korzystać z nich przy następnych odwiedzinach na stronach serwisu internetowego. Właściciele innych witryn nie będą mieli dostępu do tych danych. Jeżeli nie zgadzasz się na personalizowanie serwisu, proponujemy wyłączenie obsługi cookies w opcjach przeglądarki internetowej.

4. Podanie powyższych danych jest konieczne w następujących przypadkach:

• Rejestracja w bazie Kontrahentów jest obowiązkowa, przechowujemy te dane w bazie aby umożliwić Tobie w przyszłości zakupy w naszej hurtowni oraz aby informować Cię o nowościach i ofertach handlowych

5. Każdy Użytkownik naszego serwisu ma możliwość wyboru, czy i w jakim zakresie chcą korzystać z naszych usług i udostępniać informacje o sobie. Jeżeli z jakiś względów nie życzysz sobie pozostawienia swoich danych osobowych to masz prawo do ich usunięcia i nie korzystania z naszego serwisu.

6. Żadnych danych nie udostępniamy osobom trzecim. Nie przechowujemy również danych poufnych jak numery Twoich kart kredytowych czy danych dostępu do Twojego konta bankowego.

7. Zgodnie z postanowieniami ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku, Dz. U. nr 133 poz. 883 z późn. zm. masz prawo poprawiania, uzupełniania, uaktualnienia, sprostowania oraz żądania usunięcia swoich danych osobowych. W tym celu prześlij e-mail pod adres:

e-mail: info@scubamission.pl

 

lub napisz listo polecony na adres: Scuba Mission Rafał Kowalewski, ul. Mazurska 7, 70-424 Szczecin.


Przejdź do strony głównej
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl