Schowek Twój schowek jest pusty
Twoja paczka jest pusta ...

Producenci

Kategorie

Nowości w ofercie

1
komputer osobisty Salvimar model Freediving Watch Plus

komputer osobisty Salvimar model One Freediving Watch Plusceny hurtowe widoczne po zalogowaniu do hurtowni, cennik detaliczny możesz pobrać w zakładce "do pobrania" widocznej po kliknięciu na produkt

skafander Fluyd model Rise

skafander Fluyd model Rise 1.5mmceny hurtowe widoczne po zalogowaniu do hurtowni, cennik detaliczny możesz pobrać w zakładce "do pobrania" widocznej po kliknięciu na produkt

skafander Seac model Libera overall 7mm man

skafander Seac model Libera overall 7mmceny hurtowe widoczne po zalogowaniu do hurtowni, cennik detaliczny możesz pobrać w zakładce "do pobrania" widocznej po kliknięciu na produkt

zestw rekreacyjny Scubaforce model Black Devil Pro

zestaw rekreacyjny Scubaforce model Black Devil RR Pro Set 3ceny hurtowe widoczne po zalogowaniu do hurtowni, cennik detaliczny możesz pobrać w zakładce "do pobrania" widocznej po kliknięciu na produkt

maska Salvimar Endless biała

maska Salvimar model Endlessceny hurtowe widoczne po zalogowaniu do hurtowni, cennik detaliczny możesz pobrać w zakładce "do pobrania" widocznej po kliknięciu na produkt

worek wypornościowy do sidemount ScubaForce model Blade Wing

worek wypornościowy do sidemount ScubaForce model Blade Wingceny hurtowe widoczne po zalogowaniu do hurtowni, cennik detaliczny możesz pobrać w zakładce "do pobrania" widocznej po kliknięciu na produkt

gogle do pływania Salvimar model Freedom JR różowe

gogle do pływania Salvimar model Freedom Juniorceny hurtowe widoczne po zalogowaniu do hurtowni, cennik detaliczny możesz pobrać w zakładce "do pobrania" widocznej po kliknięciu na produkt

maska Salvimar model Incredibile czarna

maska Salvimar model Incredibileceny hurtowe widoczne po zalogowaniu do hurtowni, cennik detaliczny możesz pobrać w zakładce "do pobrania" widocznej po kliknięciu na produkt

nóż Seac Tajaman

nóż Seac model Tajamanceny hurtowe widoczne po zalogowaniu do hurtowni, cennik detaliczny możesz pobrać w zakładce "do pobrania" widocznej po kliknięciu na produkt

nóż Salvimar Predathor

nóż Salvimar model Predathorceny hurtowe widoczne po zalogowaniu do hurtowni, cennik detaliczny możesz pobrać w zakładce "do pobrania" widocznej po kliknięciu na produkt

Paczka

Twoja paczka jest pusta ...

Kontakt

  • Scuba Mission
    Rafał Kowalewski
    ul. Mazurska 7
    70-424 Szczecin
    Poland
    NIP: 851-261-23-31
  • e-mail:hurtownia@scubamission.pl
  • telefon+48 91 488 17 87
  • Fax+48 91 488 17 87
  • godziny pracy firmyod PN do PT 11:00 - 18:00
Strona główna hurtowni1 » Polityka prywatności i informacje o cookie

Polityka prywatności i informacje o cookie

1. Szanując Twoje prawa oraz respektując ustawę o ochronie danych osobowych zobowiązujemy się do zachowania bezpieczeństwa i poufności pozyskanych danych osobowych. Wszyscy pracownicy firmy Scuba Mission zostali odpowiednio przeszkoleni w zakresie przetwarzania danych osobowych.

2. Administratorem Danych Osobowych jest: Scuba Mission Rafał Kowalewski, ul. Mazurska 7, 70-424 Szczecin.

3. W naszym firmie zbieramy następujące dane osobowe:

• Imię i nazwisko, nazwa firmy – podczas składania zamówienia będziesz proszony o podanie swojego imienia i nazwiska oraz nazwy firmy aby móc wysłać Tobie zamówienie oraz mieć możliwości kontaktu z Tobą,

• Adres firmy – jest nam potrzebny do wysyłki zamówionego towaru,

• Nr telefonu – czasami dzwonimy w celu potwierdzenia zamówienia, lub w przypadku nieoczekiwanych zdarzeń jak np. brak towaru w magazynie jednocześnie proponując korzystne rozwiązanie,

• Adres e-mail – poprzez e-mail wysyłamy potwierdzenie zamówienia, oraz kontaktujemy się z Tobą. Jeżeli zostałeś abonentem naszego newslettera będziemy wysłać do Ciebie informację handlową,

• Adres IP– informacje wynikające z ogólnych zasad połączeń realizowanych w Internecie takie jak adres IP (oraz inne informacje zawarte w logach systemowych) wykorzystywane są przez administratora serwera w celach technicznych. Adresy IP mogą też być wykorzystywane w celach statystycznych – do zbierania ogólnych informacji demograficznych (np. o regionie, z które go następuje połączenie),

• Cookies – nasz sklep wykorzystuje technologię Cooki es w celu dostosowania serwisu do Twoich indywidualnych potrzeb. Możesz zgodzić się na to, aby wpisane przez Ciebie dane zostały zapamiętane i byś mógł bez powtórnego wpisywania korzystać z nich przy następnych odwiedzinach na stronach serwisu internetowego. Właściciele innych witryn nie będą mieli dostępu do tych danych. Jeżeli nie zgadzasz się na personalizowanie serwisu, proponujemy wyłączenie obsługi cookies w opcjach przeglądarki internetowej.

4. Podanie powyższych danych jest konieczne w następujących przypadkach:

• Rejestracja w bazie Kontrahentów jest obowiązkowa, przechowujemy te dane w bazie aby umożliwić Tobie w przyszłości zakupy w naszej hurtowni oraz aby informować Cię o nowościach i ofertach handlowych

5. Każdy Użytkownik naszego serwisu ma możliwość wyboru, czy i w jakim zakresie chcą korzystać z naszych usług i udostępniać informacje o sobie. Jeżeli z jakiś względów nie życzysz sobie pozostawienia swoich danych osobowych to masz prawo do ich usunięcia i nie korzystania z naszego serwisu.

6. Żadnych danych nie udostępniamy osobom trzecim. Nie przechowujemy również danych poufnych jak numery Twoich kart kredytowych czy danych dostępu do Twojego konta bankowego.

7. Zgodnie z postanowieniami ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku, Dz. U. nr 133 poz. 883 z późn. zm. masz prawo poprawiania, uzupełniania, uaktualnienia, sprostowania oraz żądania usunięcia swoich danych osobowych. W tym celu prześlij e-mail pod adres:

e-mail: info@scubamission.pl

 

lub napisz listo polecony na adres: Scuba Mission Rafał Kowalewski, ul. Mazurska 7, 70-424 Szczecin.


Przejdź do strony głównej
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl